Zwanger & stralend

zwangerschapsfotografie-in-de-natuur

herfst-vondelpark

Laatst ben ik met mijn goede vriendin, voor het eerst een aanstaande mama, op pad geweest voor een fotoshoot. Nu bijna uitgerekend is ze met haar bolle buikje op en top zwanger en prachtig. Wat fijn om zo’n bijzonder moment vast te leggen. Aan het einde van de middag, tijdens het ‘gouden uur’, zijn we het Vondelpark ingegaan. We hadden net een van de laatste zonnige herfstdagen te pakken en het park was gevuld met warme herfstkleuren. Ik kan niet kiezen wie er meer straalt, de ondergaande herfstzon of Annabap…

Zwangerschapsfotografie in de natuur

Lijkt het jou ook leuk om deze bijzondere fase in je leven vast te laten leggen? Of wil je een vriendin of jouw vrouw verrassen door een fotoshoot cadeau te geven? Neem dan contact met me op. Het liefst zoek ik een mooie plek op in de natuur zodat ik kan werken met natuurlijk licht en het seizoen. Samen maken we er een ontspannen wandeling van en creëren we een herinnering waar je nog jaren van kunt genieten.

Golden hour fotografie

Ga je liever zelf op pad met camera maar weet je niet hoe je een romantische sfeer kunt vangen in je foto’s? Bedenk je dan dat licht het belangrijkste element en heel sfeerbepalend is. Let eens op hoe het licht gedurende de dag verandert en ga op het juiste moment naar buiten. Deze foto’s zijn gemaakt tijdens wat fotografen het ‘gouden uur’ noemen. Het gouden uur is ongeveer een uur na zonsopkomst en een uur voor zonsondergang. De zon staat dan laag en de kleuren zijn warm (als het niet te bewolkt is). Ga je aan het einde van de dag, zorg dan dat je ruim van te voren aanwezig bent. Als je een uur voor zonsondergang nog aan het zoeken bent naar locaties, dan mis je het mooiste licht. Doordat de zon tijdens het gouden uur laag aan de hemel staat, kun je eindeloos met betoverende stralen licht spelen. Veel plezier!

vondelpark-herfst-amsterdam-golden-hour

Foto's van zwangerschap

zwangerschap-fotoshoot-amsterdam

fotograaf-amsterdam-zwangerschap

mooie-foto's-zwangerschap

2016-12-01T14:19:54+00:00 november 26th, 2016|0 Comments

Laat hier jouw comment achter