Een heel fijn, liefdevol en creatief 2017 iedereen! Ik hoop dat jullie gezellige feestdagen hebben gehad. Laten we samen wat liefdespluisjes het nieuwe jaar inblazen…

Blaas wat liefde 2017 in!

Pentekening paardenbloem pluisjes

Roze aquarel verf
2017 nieuw jaar wens

Eén blaadje, twee blaadjes, drie blaadjes…

Na alle feestdagen had ik vandaag eindelijk de tijd om te tekenen. Wat een perfecte manier om het nieuwe jaar te beginnen. Omdat ik het altijd leuk vind om dingen te leren van anderen, volg ik geregeld een online Skillshare lesje. Deze keer was het de cursus Botanical Line Drawing van Peggy Dean. Peggy’s stijl van botanisch tekenen en de vele bloemen en bladeren variaties hebben me weer helemaal geïnspireerd. Bedankt Peggy!

Je kunt al mijn Skillshare projecten bekijken op: www.skillshare.com/anne-lieke/projects

paardenbloem pluisjes en botanische pentekeningen

Gelukkig 2017 krans illustratie