ANNE-LIEKE

ANNE-LIEKE 2017-09-19T15:56:39+00:00

About

Anne-Lieke Faber is een ontwerper en illustrator uit Amsterdam. Momenteel maakt ze voornamelijk tekeningen en drukwerk voor bijzondere gelegenheden zoals bruiloften en geboortes. Haar stijl is te vangen in de woorden:

natuur – seizoenen – dromerig – sereen – lief – persoonlijk

“Als ik naar mijn jeugdfoto’s kijk is het duidelijk. Het maken van mooie dingen is iets wat ik mijn hele leven al niet kan laten. In de keuken, aan de tekentafel, op straat met camera in de hand… Het kriebelt altijd. Mijn missie is om hierin van betekenis te zijn voor anderen. Op deze website deel ik mijn creatieve uitspattingen graag met jullie.

De tekst ‘since 1985’ in het logo is een grapje. Ik ben in 1985 geboren in Amsterdam, dat klopt, maar mijn eigen bedrijf Anne-Lieke Creative is opgericht in 2010. Na een studie in fotografie en een Cum Laude Master of Arts heb ik brede ervaring opgedaan op communicatie- en redactiegebied. Mijn eerste baan was als webredacteur voor Jamie Oliver. Daarna heb ik onder andere gewerkt bij de tijdschriften Libelle en Margriet.

Momenteel werk ik parttime op de communicatie-afdeling van Vogelbescherming Nederland om de schoonheid van natuur, en het belang van de bescherming hiervan, zichtbaar te maken. Ik streef er altijd naar om mezelf te blijven ontwikkelen, zo volg ik momenteel een opleiding aan de Teekenschool van het Rijksmuseum.”

Anne-Lieke werkt vanuit haar werkplek in hartje Amsterdam. Ze schrijft al haar blogs ook in het Engels, zodat iedereen kan meelezen.

Portret-witte-muur

Be inspired and enjoy beautiful things!

-X- Anne-Lieke