Anne-Lieke geboortekaartjes

Welkom op mijn blog, wat leuk dat je hier bent! Dit is de plek waar ik, Anne-Lieke Faber, mijn illustraties deel met de wereld. Vanuit mijn werkplek in hartje Amsterdam.

Missie

Het maken van mooie dingen is iets wat ik mijn hele leven al niet kan laten. In de keuken, aan de tekentafel, op straat met camera in de hand… Het kriebelt altijd. Mijn missie is om hierin van betekenis te zijn voor anderen. Ik maak mijn illustraties met inkt en aquarel. De inspiratie voor mijn werk haal ik uit de natuur, de seizoenen of uit persoonlijke verzoeken die mij altijd weer op nieuwe ideeën brengen.

natuur – seizoenen – dromerig – sereen

Op zoek naar een bijzonder geboortekaartje, trouwkaart, ingelijste illustratie, of iets anders? Kijk dan eens rond in mijn webshop of stuur me een berichtje. Ik hoor graag van je!

– X – Anne-Lieke

Illustraties Amsterdam Anne-Lieke