Nieuw level in de knop

Blossom-portret-in-park

Wat bijzonder, om mijn dierbare vriendinnetje Manon te fotograferen terwijl ze voor het eerst een kindje verwacht. Na een lange treinrit vanuit het oosten van het land kwam ze aanzetten in Amsterdam, met een tas vol topjes, een doos poeder die onderweg was ontploft en ik geloof wel drie paar schoenen. Maar zeg nou zelf, zo’n schoonheid heeft maar weinig nodig…

Periode van verwachting

Het weekend daarvoor was ik al een rondje door het Vondelpark gelopen om te zoeken naar de mooiste plekjes. Begin maart was het overal nog kaal, wat juist een prachtig contrast vormt met de eerste ontwaking van kleur. Ieder jaar vind ik het een wonder, die fel gekleurde kopjes die tevoorschijn komen uit de koude grond. Een mooi symbool voor nieuw en pril leven. Een periode van verwachting. En zoals ik had gehoopt stond een week later alles in volle bloei. Zelfs de eerste bloesem liet zich zien.

Liefdevol plaatje

Waarom ik vooral zo blij wordt van deze foto’s, is dat ze laten zien hoe Manon echt is. Super charmant (zonder dat ze dat zelf in de gaten heeft), gezellig verstrooid en met een schaterlach die iedereen ontwapend. Toen twee uur later ineens haar beste vriendinnen en moeder in het park stonden om haar te verrassen met een babyshower was het feest compleet. Natuurlijk heb ik de kans gepakt om de drie generaties samen op de foto te zetten. Een liefdevol plaatje.

Koester dit moment lieverd!

2017-03-29T21:06:12+02:00 maart 29th, 2017|4 Comments

4 Comments

 1. Arie maart 29, 2017 at 10:59 pm - Reply

  Woe, wat een leuke mooie fotoserie

 2. Elisabeth maart 29, 2017 at 11:18 pm - Reply

  Geweldig wat een sfeer heb je opgeroepen! Schitterende plaatjes! Wat zal Manon daar blij mee zijn!

 3. Lieke Rutten maart 30, 2017 at 9:04 am - Reply

  Wie wil nou niet zo,n mooie reportage krijgen! Echt helemaal vrolijk word ik ervan!
  Ga zo door. Xxxxx

 4. Danielle mei 6, 2017 at 11:56 am - Reply

  Wauw Liek wat een prachtige foto’s van Manon!!!

Laat hier jouw comment achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.