Kimchi-Farm-Festival-1

Hebben jullie de aankondiging op de Juniper Berry Facebook pagina gelezen? Nee? No worries want je hebt nog een hele dag om te genieten van het Kimchi Farm Festival. Het hele weekend staat de buurboerderij in Amsterdam West in het teken van lokaal bier, eten en muziek. What more could you want? 

Vergeet vooral niet de bier-chocolade-tasting te doen van Oedipus en Chocolátl. Had de combinatie nog nooit geproefd maar vond het verrassend lekker! En de geur van de Kimchi special: Braadworst van Brandt en Levie met Mannenliefde (een lokaal gebrouwen biertje met citroengras en Szechuan peper) komt je op kilometers afstand al tegemoet…

Kimchi-Festival
Geen tijd om te gaan? Binnenkort schrijf ik uitgebreid over alle heerlijke producten die ik heb ontdekt zoals de biertjes van de lokale bierbrouwerijen OersoepRooie Dop en Brouwerij De Pomp. Maar ook over de Hollandse cider van appels uit de Betuwe die zalig is. En natuurlijk over De IJsmakerij van Michel Smit, die met pure smaken en biologische ingrediënten ijs maakt waarvan je denkt: “o ja, zó hoort lekker eten te smaken!”

Kimchi Farm Festival info

Buurtboerderij – Ons Genoegen
Spaarndammerdijk 319, 1014 AA Amsterdam
Kaart bekijken · Routebeschrijving
10 & 11 augustus 2013
14.00 – 22.00 uur
Kijk voor meer informatie op www.kimchiradio.com

Mannenliefde-bier