Het hele universum op een kaartje

geboortekaartjes-anne-lieke

Sinds twee jaar ga ik geregeld naar yoga. Het liefst naar Hatha yoga (niet afzien maar ontspannen). En het liefst bij mijn favoriete lerares Asha (wat gewoon een lieverd is). De laatste maanden heb ik gezien hoe mooi Asha zwanger was en op wonderbaarlijke wijze nog steeds elegant de juiste houdingen voordeed. Maar nu was het toch echt tijd om, gelukkig maar voor even, afscheid te nemen. Om het begin van haar zwangerschapsverlof te vieren wilde ik haar een bijzondere kaart meegeven.

The entire universe is inside you

Op Pinterest kwam ik de volgende mooie spreuk tegen: The Entire Universe is Inside You. Ik wist meteen dat ik het thema voor mijn kaartje had gevonden. Niet alleen omdat dit precies is waar yoga om draait, maar ook ter ere van het nieuwe leven wat een moeder negen maanden lang bij zich draagt. Eenmaal de smaak te pakken heb ik in dezelfde serie ook nog een geboortekaartje voor het dochtertje van een vriendin uit Australië gemaakt, en een leuke verjaardagskaart. Het duurt nog even voor de lente komt, maar van deze zachte pastelkleuren krijg ik er al helemaal zin in!

The entire universe is inside you

yoga kaartje met mooie spreuk over het universum

geboortekaartje-vogel

geboortekaartje-bloemen

2017-01-08T10:54:49+00:00 januari 8th, 2017|3 Comments

3 Comments

  1. marianne januari 21, 2017 at 3:38 pm - Reply

    HI Anne-lieke, wat mooi gedaan. Super leuk als je het talent hebt om van iets simpels als een kaartje iets heel persoonlijks te maken. X Ps. ook een fan van yoga, maar zeer defecte rug dus doe het heeel rustig aan!

  2. Anne-Lieke januari 23, 2017 at 12:06 pm - Reply

    Dank je wel Marianne! Heel goed, lekker rustig aan doen met yoga. Goed je eigen grenzen bewaken, daar gaat het om!

  3. Geeske-Lien maart 3, 2017 at 7:34 pm - Reply

    Wow wat lief!

Laat hier jouw comment achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.