geboortekaartje-herfst-meisje

Buiten mijn raam kleuren de blaadjes geel en rood. Het Vondelpark vult zich met een heerlijke herfstgeur. Wat een magische tijd om een kindje te krijgen. Terwijl de blaadjes van de bomen vallen, vieren we de geboorte van Nora. Wat een prachtig dochtertje van een lieve vriendin. Welkom op deze wereld Nora!

Vallende blaadjes & gouden licht

Na een wandeling kruip ik achter de eettafel met een fineliner en aquarel. Het gouden licht van de ondergaande zon schijnt door de balkondeuren de kamer in. Ik ben helemaal in mijn element. Op zoek naar papier voor onze bruiloftuitnodigingen liep ik tegen mooie kaarten aan bij De Vlieger, dé papierwinkel van Amsterdam. Dik gebroken-wit papier, met een subtiele structuur erin. Ik had er een paar extra gekocht en moest al snel terug voor een nieuwe voorraad toen ik erachter kwam dat ik ze kan gebruiken voor printwerk, en dat ze ook goed blijven als ik er met pen en aquarel op werk. Het kan nat worden zonder te bobbelen. Voortaan hou ik altijd een voorraadje bij de hand voor dit soort gelegenheden, die gevierd mogen worden!

herfst-amsterdam

herfst-rijksmuseum
herfst-vondelpark