Drukwerk hipster wedding

Wat een feestje om mee te mogen doen aan deze styled photoshoot! Afgelopen maart doken we met een creatief team het Ockenburghse Bos in om een sfeervol plaatje neer te zetten van hoe een ‘hipster wedding’ er uit kan zien. De opdracht was clean, green en niet te veel poespas. Aan mij de eer om het drukwerk te maken.

Werktafel in de bossen

Daar zit je dan ineens, aan een houten tafeltje midden in de bossen. Had ik altijd maar zo’n werkplek in de natuur, bevalt prima! Het was ontzettend leuk om iedereen zo enthousiast aan het werk te zien. En natuurlijk gebeurt het niet iedere dag dat mijn drukwerk ineens zo in de spotlight staat. Bedankt Cynthia voor het organiseren van deze inspirerende dag!

Linoprint drukwerk

Linoleum print drukwerk

Bijzonder drukwerk bruiloft

Hipster wedding

Bruiloft geloftes drukwerk

Drukwerk bruiloft Anne-Lieke

Varenblad

Omdat het eindresultaat natuurlijk het mooiste wordt als alles op elkaar is afgestemd, vond voor de grote dag uitvoerig overleg plaats. Van de bloemist had ik begrepen dat ze met varenblad wilde gaan werken, dus dat besloot ik als uitgangspunt te gebruiken. Het resultaat is een linoprint van inkt in gemengde groentinten. Iedere kaart met de hand gedrukt en helemaal uniek. Voor de lettertypes heb ik gekozen voor simpel en stijlvol. Alles op gebroken wit geschept papier.

Complete serie drukwerk

Niets is zo chic als een complete serie drukwerk, in dezelfde stijl. Dus naast de save the date, rsvp kaarten en uitnodigingen had ik ook de geloftes meegenomen in het ontwerp. Want wie wil er nou met een gekreukt papiertje staan klungelen tijdens moment suprème? Geloftes zijn ook een mooie herinnering om na de grote dag in te lijsten. Om alles af te maken ook nog naamkaartjes voor het diner, met een gouden zegelstempel bevestigd op hout.

Gouden zegelstempel

Om het geheel extra bijzonder te maken heb ik zelf een zegelstempel gesneden, in de vorm van een varenblad. Zo begint het feest al een beetje zodra de enveloppen met gouden lakzegel op de deurmat vallen.

Flinke dosis talent

Bekijk de prachtige foto’s van Liefdesmomenten en het werk van alle toppers die hebben meegewerkt aan de styled photoshoot op de website Trouwplannen en doe inspiratie op voor jouw hipster bruiloft! Hier alvast de behind the scenes video:

Met dank aan

Locatie – Kasserie OCK
Trouwjurk – Victors Wedding Design
Trouwpak – TailerMadeSuits
Styling – HappYes
Bloemist – ’t Bloemeke
Taart – Delicious Sweetness
Trouwringen – Monique ’tHoen Goudsmid en Ontwerp
Haar & Make-up – Cynthia Veenman Visagie & Haarstyling
Muziek – Lace
Decor & props – ’t Brocantehuisje

Hipster bruiloft

Save the date drukwerk natuur