Anne-Lieke-Custom-Made

Een kaart is altijd een aankondiging van iets bijzonders: een kindje, een huwelijk, een feest. Om dit te vieren ontwerp ik unieke illustraties voor geboortekaarten, drukwerk voor bruiloften, maar ook prints en cadeaus. Stuur me een email voor meer informatie en mogelijkheden. Ik denk graag met je mee.

Wellicht zie je in mijn portfolio een illustratie die helemaal bij je past. Maar je kunt ook iets speciaal voor jou laten ontwerpen. Zie hieronder mijn werkwijze en prijzen, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Werkwijze

EEN – Tijdens een telefoongesprek verkennen we jouw wensen. We bespreken welke uitstraling, thema’s en kleuren je aanspreken. Zo krijg ik een beeld van wat bij je past.

TWEE – Misschien heb je de tekst voor de kaart al bedacht, anders stuur ik je een concepttekst toe die je op weg kan helpen. Zodra ik de definitieve tekst heb ontvangen, ga ik aan de slag met het ontwerp.

DRIE – Tijd voor het leukste moment: het delen van het ontwerp! Indien gewenst kunnen er aanpassingen in de tekst en opmaak gedaan worden. Aanpassingen in de illustratie zijn mogelijk voor een meerprijs.

VIER – Ik regel voor jou het drukwerk. Als je dat fijn vindt, kan ik de bijpassende enveloppen al eerder toesturen.

VIJF – Uitpakken en genieten van alle leuke reacties!

Prijzen

Bekijk hier de prijslijst voor het drukwerk van een huwelijk en de prijslijst voor geboortekaarten.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden.