CUSTOM MADE

CUSTOM MADE 2019-05-29T21:32:08+02:00

Anne-Lieke-Custom-Made

Een kaart is altijd een aankondiging van iets bijzonders: een kindje, een huwelijk, een feest. Om dit te vieren ontwerp ik unieke illustraties, geboortekaarten, trouwkaarten, prints en cadeaus. Stuur me een email voor meer informatie en mogelijkheden. Ik denk graag met je mee!

Een ontwerp laten maken is bijzonder en spannend. Misschien had je zelf al iets in je hoofd en ben je benieuwd welke draai ik hieraan ga geven. Of misschien weet je niet goed wat bij jou past en laat je je graag op weg helpen. Zie hieronder mijn werkwijze en prijzen, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Werkwijze

EEN – Tijdens een bezoek aan mijn werkplek of telefoongesprek verkennen we jouw wensen. We bespreken welke uitstraling, thema’s en kleuren je aanspreken. Zo krijg ik een beeld van wat bij je past.

TWEE – Misschien heb je de tekst voor de kaart al bedacht, anders stuur ik je een concepttekst toe die je op weg kan helpen.

DRIE – Zodra ik de definitieve tekst en betaling heb ontvangen, ga ik aan de slag met het ontwerp, speciaal voor jou.

VIER – Tijd voor het leukste moment: het delen van het ontwerp! Er kunnen (eenmalig) kosteloos aanpassingen in de tekst en opmaak gedaan worden. Aanpassingen in de illustratie zijn mogelijk voor een meerprijs.

VIJF – Ik regel voor jou het drukwerk (dit wordt via de drukker direct bij jou thuis bezorgd). De bijpassende enveloppen stuur ik je al eerder toe zodat je op je gemak alvast adressen kunt schrijven.

ZES – Genieten van alle leuke reacties!

Prijzen

Bekijk hier de prijslijst voor het drukwerk van een huwelijk en de prijslijst voor geboortekaarten.

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden.